Известие

Collapse
No announcement yet.

Идеи за какво да се проверява при покупка на GTV

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Идеи за какво да се проверява при покупка на GTV

Здравеите народе,
    имам желание да си купя GTV и ако е възмойно дайте идеи за какво да внимавам при покупката и как се движат цените.
    Предварително благодаря.

ре

ми колега аз на мойто му врътнах едно кръгче и го взех
    GTV 2.0 TS - dead
    156 2.4 JTD - dead
    147 1.6 TS - dead
    BMW 520 E39 - live

Comment

Ами за каквото по принцип се гледа като си купуваш кола, но най-добре си вземи човек дет разбира от алфи
      Audi A6 & Alfa GTV

Comment

Една много полезна тема във форума на ауди:
        КАКВО ДА ГЛЕДАМЕ НА УПОТРЕБЯВАН АВТОМОБИЛ, Няколко съвета
        Alfa Romeo 159 SW 1.9JTDm '07
        EX' Alfa Romeo 145 1.4TS '98

Comment

Някой да ми каже мнението си за тая колица 4е май ще я купувам

http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?topmen ... f1=details

Alfa Romeo GTV 2.0 TS 16V 155 bhp, K&N Sport Filter, PowerFlexed, Eibach Pro Sport Kit.

Comment

Май са я писали 2 коня повече, ама нищо. Иначе си изглежда супер.
            _______
            146 JTD - ex
            Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

по данни и снимки изглежда добре, тя едно към едно с моята отвътре само малко е по-светъл пода иначе същата....

за конете... напрактика ако обръщаш киловатите в коне наистина е малко повече от 155... към 156, но не и 157

Някой да знае защо навсякъде ги пишат наще модели от тая година "БОРД КОМПЮТЪР" ???? аз поне при мене такова чудо не намирам има си само одометър (трип).... а и на запад пишат Борд.... ???
              Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

Първоначално публикувано от proper
                по данни и снимки изглежда добре, тя едно към едно с моята отвътре само малко е по-светъл пода иначе същата....

за конете... напрактика ако обръщаш киловатите в коне наистина е малко повече от 155... към 156, но не и 157

Някой да знае защо навсякъде ги пишат наще модели от тая година "БОРД КОМПЮТЪР" ???? аз поне при мене такова чудо не намирам има си само одометър (трип).... а и на запад пишат Борд.... ???
                е инжекцион де)))))

то дефиницията за "компюттър" е доста широка, е тука имаше един дето на всяко по голямо реле викаше компютър

а да и като е в колата значи е "на борда" демек ...
                '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
                '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
                '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

бахго колко "компютри" си мъкнеме значи

Comment

Comment

Първоначално публикувано от zlia
                      Тази колица май вече е продадена и една женица и се радва.
                      мммм трябва да я издиря тогава... да се знаем ГТВ/Спайдер колегите

със здраве да си я кара!

Comment

задължително да се закачи при диагностик и още по-задължително да се провери мнооого обстойно окачването. аз лично това си го спестих и сега ще сменям задни носачи и каре отпред ама те хората са си го казали - не е луд тоя дето яде баницата а тоя дето му я дава!!!
                        най-важното не бързай а помисли и огледай колата хората. иначе за модела нямам каво да кажа - имам я от няколко дни и вече съм обсебен! невероятна кола.
                        няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Абе лесно е да се каже "НЕ бързай" аз като я пробвах моята и не можех да чакам - исках да я взема веднага
                          2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                          CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

именно. аз така направих - видях я и веднага скочих с двата крака! и сега ще си плащам като поп проблемито които не пожелах да проверя. естествено счупени са най-скъпи части по окачването - втулка на заден носач която не се сменя и сега трябва да се метна на два нови носача по 230лв единия. честито
                            няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Working...
                            X